Svalbard 2015 Andre begivenheter Astronyheter Svalbard museum Spitsbergen Travel Svalbardbooking.com English

Du er her: Solformørkelsesbriller

SOLFORMØRKELSESBRILLER TIL SOLFORMØRKELSEN


For å kunne oppleve den store solformørkelsen 20. mars 2015 – en av de største himmelbegivenhetene i Norge i vår tid, trenger du solformørkelsesbriller. Disse gjør det trygt og behagelig å se rett på Solen.

 

Solformørkelsesbriller gjør at du trygt og behagelig kan følge den svært store solformørkelsen 20. mars 2015. Du kan dessuten se store flekker som av og til dukker opp på Solen.
Foto: Mac & Alt AS

Man kan få tak i briller på www.astrobutikken.no . Du kan også sende bestilling på mail til astrobutikken@astrobutikken.no, se priser på astrobutikken.no. Husk å oppgi navn og adresse!


Organisasjoner med behov for større kvanta kan sende forespørsel på mail til astrobutikken@astrobutikken.no.

MER OM SOLFORMØRKELSESBRILLENE

Brillene kommer i plastemballasje som også inneholder et kort med liste over de kommende himmelbegivenhetene.

Solformørkelsesbrillene selges også i større kvanta på www.astrobutikken.no :

Det er også utgitt et spesialhefte på 32 sider med informasjon om de kommende begivenhetene. Les mer om dette her.

I tillegg beskrives de spektakulære begivenhetene i en DVD som ved hjelp av moderne datateknologi viser oss hva som skjer og hvordan det vil se ut fra ulike steder i Norge, på Månen og på Solen. Les mer om DVD-en her.

NY ASTROFILM!
Vårt magiske univers

Det mest fantastiske billedmaterialet fra rommet presentert på norsk og ledsaget av majestetisk musikk. Klikk over for info og utdrag. Spesiell pakke med 3 filmer

Solformørkelsesbriller til begivenhetene

Nå er det på tide å skaffe seg solformørkelsesbriller for å få oppleve Venus-passasjen og store solflekker! Mer informasjon om briller og solteleskop

Norsk DVD om himmelbegivenhetene i Norge 2010-2015

DVD-en beskriver hva som skal skje, hvorfor det skjer og hvordan det vil arte seg sett fra ulike steder i Norge, fra Månen og fra Solen. Mer informasjon om filmen

Spesialhefte om himmelbegivenhetene i Norge 2010-2015

Heftet beskriver hva som skal skje, hvorfor det skjer og hvordan det vil arte seg sett fra ulike steder i Norge, fra Månen og fra Solen. Mer informasjon om heftet

Våre nettsteder

bangirommet.no inneholder astronomiske nyheter og er en ressurs for bilder, filmer, animasjoner, linker og astronomiske fakta. Nettstedet fokuserer spesielt på oppdagelser og dramatiske begivenheter.
svalbard2015.no handler om den store totale solformørkelsen på Svalbard og Nordpolen 20. mars 2015.
astrobutikken.no er et nettsted for astronomiske produkter: Bøker, norske DVD-er, astroparaplyer, enkelt observasjonsutstyr og steinbiter fra Månen og Mars m.m.

 

 

Kontakt: Knut Jørgen Røed Ødegaard, Tlf: 992 77 172 E-post: knutjo@astroevents.no